Stavební pozemek Dětřichov nad Bystřicí

Stavební pozemek Dětřichov nad Bystřicí

Jako realitní makléřka vám mohu říci, že stavební pozemek by měl splňovat několik základních kritérií. Prvním z nich je samozřejmě dostatečná velikost pozemku, aby na něm mohla být postavena budova dle vašich představ. Dále je důležité zkontrolovat, zda je pozemek v souladu s místním územním plánem a zda jsou na něm všechny potřebné inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace, plyn). Pokud plánujete stavbu rodinného domu, měli byste také zvážit orientaci pozemku a umístění budovy na něm.

Jak přetvořit zahradu na stavební pozemek

Pokud máte již zahradu a rozhodli jste se ji přetvořit na stavební pozemek, je důležité postupovat opatrně a s ohledem na platnou legislativu. Nejprve byste měli získat informace o místním územním plánu a zjistit, zda je možné na vašem pozemku stavět. Poté byste měli zkontrolovat, zda jsou na pozemku všechny potřebné inženýrské sítě a zda je pozemek dostatečně velký pro vaše plány. Pokud je vše v pořádku, můžete začít s projektem budovy a s žádostí o stavební povolení.

Kontaktujte mě pro další informace

Pokud máte zájem o stavební pozemek v oblasti Dětřichov nad Bystřicí, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám pomohu s výběrem vhodného pozemku a s celým procesem nákupu. Můžete mě kontaktovat prostřednictvím formuláře na mém webu nebo přímo na telefonním čísle uvedeném na stránce Kontakt.

Natálie Novosádová-Hladišová
Autor: Natálie Novosádová-Hladišová

V realitách pracuji již od roku 2008. Přesto, že jsem pracovala v pojišťovníctví, bankovníctví i realitách, nakonec jsem si vybrala jen jednu profesi a to reality. Jsem přesvědčena, že jinak bych některou činnost mohla dělat špatně a proto pojištění i úvěry řeším s extérnimi specialisty. Kupní smlouvy a právní dokumenty řeším s právní kanceláří. 

Tímto mohu svým klientům poskytovat kvalitnější služby. Mým cílem je nemovitosti nejen prodávat, ale je prodat.

Proto se neženu za maximum nabíraných nemovitostí. Především se věnuji prodeji již nabrané nemovitosti a k tomu používám ty nejmodernější nástroje 3D scan, videoprohlídky, půdorysy, aktivní inzerci i na sociálních sítí...

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. A to ani prodávající, ani makléř. 

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A velmi dbám na svém dobrém jménu a pověsti, tu máme každý jenom jednu. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. 

Děkuji Vám za Váš zájem i čas. A pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi sejdu u šálku kávy nebo čaje a konzultaci zdarma.

S úctou ke každému klientu Natálie Novosádová tel.: 603 284 319

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

7 chyb při prodeji nemovitosti

zpracováním osobních údajů