REALITNÍ KANCELÁŘ NATÁLIE NOVOSÁDOVÁ

Perex: Hledáte kvalitní realitní kancelář, která vám pomůže s prodejem nebo pronájmem vaší nemovitosti? Pak jste na správném místě! Jmenuji se Natálie Novosádová a jsem realitní makléř s mnohaletou praxí. V mé kanceláři se zaměřujeme na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků a komerčních nemovitostí. Naše služby jsou profesionální, spolehlivé a přizpůsobíme je vašim individuálním potřebám.

Proč si vybrat naši realitní kancelář?

Jsme tým zkušených a odborných realitních makléřů, kteří se v oboru pohybují již mnoho let. Díky našemu zázemí a znalostem trhu dokážeme najít pro každého klienta to nejlepší řešení. S námi se nemusíte bát, že byste byli podvedeni nebo že by vaše nemovitost nebyla úspěšně prodána či pronajata. Naše kancelář je registrována u Českého svazu realitních kanceláří a naše práce je v souladu s platnou legislativou.

Naše služby

V naší realitní kanceláři nabízíme kompletní servis v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí. Pomůžeme vám s vypracováním smlouvy, sestavením inzerátu, prohlídkami nemovitosti a dalšími administrativními záležitostmi. Pokud hledáte nové bydlení, nabízíme vám širokou nabídku bytů a domů v různých lokalitách. Pokud chcete prodat nebo pronajmout vaši nemovitost, pomůžeme vám s jejím zviditelněním a najdeme pro ni vhodného zájemce.

Kontaktujte nás

Pokud se chcete dozvědět více o našich službách nebo máte zájem o prodej či pronájem vaší nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Můžete nás telefonicky nebo e-mailem kontaktovat, nebo nás navštívit v naší kanceláři. Rádi vám poradíme a pomůžeme s vašimi požadavky.

Doporučuji vám, abyste si prohlédli naši nabídku nemovitostí na našem webu a zjistili více o našich službách. Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu.

Natálie Novosádová-Hladišová
Autor: Natálie Novosádová-Hladišová

V realitách pracuji již od roku 2008. Přesto, že jsem pracovala v pojišťovníctví, bankovníctví i realitách, nakonec jsem si vybrala jen jednu profesi a to reality. Jsem přesvědčena, že jinak bych některou činnost mohla dělat špatně a proto pojištění i úvěry řeším s extérnimi specialisty. Kupní smlouvy a právní dokumenty řeším s právní kanceláří. 

Tímto mohu svým klientům poskytovat kvalitnější služby. Mým cílem je nemovitosti nejen prodávat, ale je prodat.

Proto se neženu za maximum nabíraných nemovitostí. Především se věnuji prodeji již nabrané nemovitosti a k tomu používám ty nejmodernější nástroje 3D scan, videoprohlídky, půdorysy, aktivní inzerci i na sociálních sítí...

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. A to ani prodávající, ani makléř. 

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. A velmi dbám na svém dobrém jménu a pověsti, tu máme každý jenom jednu. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. 

Děkuji Vám za Váš zájem i čas. A pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi sejdu u šálku kávy nebo čaje a konzultaci zdarma.

S úctou ke každému klientu Natálie Novosádová tel.: 603 284 319

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

7 chyb při prodeji nemovitosti

zpracováním osobních údajů