REALITNÍ KANCELÁŘ NATÁLIE NOVOSÁDOVÁ

REALITNÍ KANCELÁŘ NATÁLIE NOVOSÁDOVÁ

5. května

Perex: Hledáte kvalitní realitní kancelář, která vám pomůže s prodejem nebo pronájmem vaší nemovitosti? Pak jste na správném místě! Jmenuji se Natálie Novosádová a jsem realitní makléř s mnohaletou praxí. V mé kanceláři se zaměřujeme na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků a komerčních nemovitostí. Naše služby jsou profesionální, spolehlivé a přizpůsobíme je vašim individuálním potřebám.

Proč si vybrat naši realitní kancelář?

Jsme tým zkušených a odborných realitních makléřů, kteří se v oboru pohybují již mnoho let. Díky našemu zázemí a znalostem trhu dokážeme najít pro každého klienta to nejlepší řešení. S námi se nemusíte bát, že byste byli podvedeni nebo že by vaše nemovitost nebyla úspěšně prodána či pronajata. Naše kancelář je registrována u Českého svazu realitních kanceláří a naše práce je v souladu s platnou legislativou.

Naše služby

V naší realitní kanceláři nabízíme kompletní servis v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí. Pomůžeme vám s vypracováním smlouvy, sestavením inzerátu, prohlídkami nemovitosti a dalšími administrativními záležitostmi. Pokud hledáte nové bydlení, nabízíme vám širokou nabídku bytů a domů v různých lokalitách. Pokud chcete prodat nebo pronajmout vaši nemovitost, pomůžeme vám s jejím zviditelněním a najdeme pro ni vhodného zájemce.

Kontaktujte nás

Pokud se chcete dozvědět více o našich službách nebo máte zájem o prodej či pronájem vaší nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Můžete nás telefonicky nebo e-mailem kontaktovat, nebo nás navštívit v naší kanceláři. Rádi vám poradíme a pomůžeme s vašimi požadavky.

Doporučuji vám, abyste si prohlédli naši nabídku nemovitostí na našem webu a zjistili více o našich službách. Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu.

Vytvořeno v systému CHYTRÝ WEB MAKLÉŘE

Tomawell s.r.o. © 2024

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

7 chyb při prodeji nemovitosti

zpracováním osobních údajů